… når vi implementerer IT-sikkerhed hos vores kunder, så sker det altid i et holistisk perspektiv …

Ingen forsvarsværker mod cyber kriminalitet er stærkere end det svageste led, så det kræver både viden, indsigt og opdateret teknologi at stå imod angreb. Selvom alle i direktionen ved, at risikoen eksisterer, så rammes danske virksomheder hver dag af trusler udefra, og det kan være i form af følgende:

  • Ransomware angreb, hvor virksomhedens data krypteres og kun kan låses op med en kode mod betaling.
  • Forskellige typer malware, som stjæler finansielle og personlige mhp. at skade virksomheden eller til økonomisk gevinst.
  • Målrettet afpresning gennem koordinerede cyper angreb mod virksomhedens teknologiske services og tilbud.
  • Bedrageri som BEC scams, hvor virksomhedernes administration narres til betaling af større eller mindre beløb.
  • Angreb mod finansielle systemer, hvor bl.a. kreditkortoplysninger kompromitteres og videresælges på de kriminelle markeder.

Klik venligst her for bestilling af et uforpligtende møde om “leje af virksomhedens helt egen it-sikkerhedskonsulent – parttime og kun efter behov”. Alternativt kan vi naturligvis kontaktes på telefon, som fremgår lige nedenfor.

Vi tilbyder et bredt spektrum af kompetencer til løsning af specifikke og afgrænsede sikkerhedsopgaver. Typisk gennem insourcing eller som tidsafgrænsede konsulentaftaler.

Kontakt os gerne for en uforpligtende drøftelse af mulighederne for indgåelse af et samarbejde på +45 56 31 51 51 eller +45 20 96 74 33.